SOP Aannemers B.V. werkt ook voor zakelijke opdrachtgevers

SOP Aannemers B.V. werkt veelvuldig in opdracht van zakelijke opdrachtgevers. Hieronder vallen onder andere VvE’s, gemeenten, woningbouwverenigingen en aannemers. Opdrachtgevers kiezen voor een servicecontract of periodiek onderhoud van SOP vanwege onze 24 uurs service, moderne uitrusting en ons team van ervaren ontstoppingsmonteurs. Wij zijn hierdoor in staat om vrijwel iedere opdracht uit te voeren.

sop aannemers bv voor zakelijke opdrachtgevers

Kies voor de zekerheid van SOP Aannemers B.V.

Een verstopte wc, afvoer of riolering kan veel overlast veroorzaken. Zo kunnen medewerkers of bewoners mogelijk geen gebruik meer maken van de wc, keuken of doucheruimte. Ook kunnen ze last krijgen van stank of wateroverlast. Het is daarom belangrijk dat iedere verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt. Met een servicecontract van SOP kiest uw organisatie voor zekerheid en kwaliteit.

Of het nu ging om het doorspuiten van een rioolpijp, advies bij verstoppingen, onderhoudscontracten of voor het re-linen van oude standleidingen. SOP Aannemers BV wist raad en voegde de daad bij het woord.

– Etro Vastgoedzorg –

Ideale zakelijke partner

SOP heeft voor ieder type klus de juiste kennis en materialen. Van ontstoppingsbussen tot vacuümwagens en van hypermoderne reliningmachines tot inspectiecamera. Onze apparaten worden uitsluitend bestuurd door ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Dit maakt SOP de ideale zakelijke partner voor een (all-in) servicecontract en periodiek onderhoud.

Met SOP Aannemers BV doen we al jaren zaken, een betrouwbare partner als het gaat om rioolwerkzaamheden. Flexibel, betaalbaar en vakkundig zijn de kenmerken die we als eerste zouden willen delen!

– Pro VvE Beheer Rijswijk –

Vrijblijvend voorstel

SOP doet ook uw organisatie graag een vrijblijvend voorstel voor periodiek rioolonderhoud of een (all-in) servicecontract. Bel voor meer informatie naar 075 – 615 88 66 of maak gebruik van het formulier op deze pagina.

  Offerte aanvragen?

  Verzend onderstaande gegevens, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Gegevens contactpersoon

  Gegevens organisatie

  SOP Aannemers B.V. werkt o.a. voor:

  sop aannemers b.v. is partner van gemeente zaanstad

  sop aannemers b.v. is partner van eigen haard

  sop aannemers b.v. is partner van pro vve beheer

  sop aannemers b.v. is partner van etro vastgoedzorg

  sop aannemers b.v. is partner van parteon

  sop aannemers b.v. is partner van rochdale woningstichting

  sop aannemers b.v. is partner van zaanstad dakwerken

  sop aannemers b.v. is partner van evean

  sop aannemers b.v. is partner van zvh

  sop aannemers b.v. is partner van procon solutions

  sop aannemers b.v. is partner van wooncompagnie

  sop aannemers b.v. is partner van dirk zwager groep vastgoedonderhoud