Rioolrenovatie

Zijn uw riolering, afvoeren of standleidingen aan reparatie of vervanging toe? Laat ons dan uw riolering renoveren. U kunt bij ons terecht voor zowel een ouderwetse rioolrenovatie, maar ook voor renovatie volgens de moderne relining methode.

… of bel 075 – 615 88 66

rioolrenovatie

wat is rioolrenovatie

Wat is rioolrenovatie?

Veel rioleringen en leidingen verkeren in een slechte staat. Dit komt deels doordat de stroming van water en vuil als een schuurmiddel voor slijtage zorgt. Om lekkages te voorkomen moet een riool daarom tijdig worden gerenoveerd. Rioolrenovatie is het opknappen, repareren of vervangen van de riolering en leidingen. In het verleden zouden hierbij alle beschadigde of versleten riooldelen worden vervangen. Vaak moesten wij hier zelfs muren voor openbreken of leidingen opgraven. Soms is dit nog steeds het geval. Echter is dit door de komst van nieuwe renovatietechnieken meestal niet meer nodig. Zo kunnen wij riolen, afvoeren en standleidingen met behulp van relining eenvoudig een tweede leven geven.

Al ruim een jaar hadden wij last van vocht en verstoppingen in huis. Dit kwam doordat de banden waarmee de rioolpijp was opgehangen, kapot waren en de rioolpijp op de grond is komen te liggen. Bovendien was de rioolpijp aan vervanging toe. Meerdere bedrijven zijn bij ons komen kijken, maar geen enkel bedrijf wilde de klus aannemen. Bij SOP Rioolreiniging draaiden zij hun hand er niet voor om. Talloze uren hebben ze in de kruipruimte gelegen om alles op te knappen. We zijn super tevreden! Nogmaals ontzettend bedankt!

M.K. op Google Reviews

Rioolrenovatie door relinen riool

Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van rioolrenovaties, zo ook volgens de relining methode. In tegenstelling tot veel andere bedrijven zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van zowel grote maten als kleine maten van het rioolsysteem. Het voordeel van relining is dat we het gehele riool of grote delen hiervan in één dag kunnen herstellen zonder overlast te veroorzaken. Dit geldt ook voor de delen die moeilijk bereikbaar of vervangbaar zijn. Bij het relinen van een riool worden de bestaande buizen van een inwendige huls voorzien. Er hoeft hierdoor niets gesloopt of opengebroken te worden binnen in de woningen. Dit geldt ook voor het straatwerk of asfalt buiten de woningen.

Wat zijn de voordelen van relining?

  • Geen hak en graafwerk
  • Veel lagere kosten
  • Klaar in één dag
  • Minder CO2-uitstoot

Uw riool laten renoveren door échte rioolspecialisten?

Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan of neem direct contact op met 075 – 615 88 66.

Onze 24 uurs service is altijd telefonisch bereikbaar voor calamiteiten.

Laat ons uw riool renoveren

Verkeren uw riolering, afvoeren of standleiding in een slechte staat? Dan is het noodzakelijk om uw riool te laten renoveren. Bij SOP B.V. helpen wij u hier graag bij. Al onze rioolspecialisten beschikken over de nodige kennis en professionele ervaring om uw rioleringssysteem op te knappen, te repareren of te vervangen. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste materialen en onderdelen. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel 075 – 615 88 66.

laat sop uw riool renoveren

SOP B.V. voert rioolrenovatie werkzaamheden uit in de omgeving van o.a.:

AmstelveenAmsterdamAlkmaarAssendelftBeverwijkCastricumHaarlemHoofddorpHeemskerkIJmuidenKoog aan de ZaanKrommenieOostzaanPurmerendVelserbroekWormerWormerveerZaandam

Wat een goed bedrijf zeg!! De mannen van SOP B.V. stond binnen 24 uur klaar om onze afgebroken riolering te repareren. Zeer vakkundig personeel en bovendien hebben zij ook ons straatje opnieuw zeer netjes betegeld. Kan niet anders zeggen dan top geregeld allemaal.

– Ron van Halteren op Renovatie-nu.nl –