Riool reinigen

Heeft u terugkerende rioolproblemen of wilt u deze juist voorkomen? Laat SOP Rioolreiniging B.V. dan uw riool reinigen. Door uw riool tijdig te reinigen worden verstoppingen, lekkages en stankoverlast voorkomen. Bovendien verlengt u de levensduur van uw riolering.

… of bel 075 – 615 88 66

riool reinigen

waarom riool reinigen

Waarom mijn riool reinigen?

Een riool wordt doorgaans intensief gebruikt. Zo wordt er bijvoorbeeld meerdere keren per dag water en ander materiaal door het riool gespoeld. Door onder andere etensresten, zeepresten en vetten raakt het rioolsysteem na verloop van tijd vervuild. Grotere materialen zoals maandverband, billendoekjes en keukenpapier versnellen dit proces. Een vervuild riool kan vervolgens lekkages, verstoppingen en breuken veroorzaken. Ook kan er stankoverlast ontstaan. Door het riool tijdig te laten reinigen kunnen rioolproblemen worden voorkomen. Vaak kiest men ervoor om het riool zelfs preventief en regelmatig te laten reinigen.

Goed bedrijf werken altijd netjes en ruimen alles netjes op.

Ronald Blankendaal op Google Reviews

Hoe werkt rioolreiniging?

Het reinigen van een riool kan op verschillende manieren gebeuren. In de meeste gevallen wordt er onder hoge druk water in het riool gespoten. Het spoelwater wordt vervolgens samen met het losgekomen vuil opgezogen. Na de reiniging wordt het riool geïnspecteerd met behulp van een rioolcamera. Hierdoor kan worden bekeken of het riool schoon is. Mocht er tijdens de inspectie hardnekkig vuil worden gezien, dan kan de ontstoppingsmonteur dit vuil verwijderen met behulp van een speciale frees. Tijdens de inspectie wordt er ook gekeken naar de staat van het riool. Eventuele breuken en scheuren zijn immers beter zichtbaar na de reiniging.

Wat zijn de voordelen van rioolreiniging?

  • Verlengt de levensduur van uw riool
  • Voorkomt verstoppingen en lekkages
  • Geen overlast van stank of ongedierte
  • Geen verrassingen of hoge uitgaven

Uw riool laten reinigen door échte experts?

Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan of neem direct contact op met 075 – 615 88 66.

Onze 24 uurs service is altijd telefonisch bereikbaar voor calamiteiten.

De monteurs hadden verstand van zaken en gingen netjes en grondig te werk. Nadat ze klaar waren met hun werkzaamheden hebben ze alles netjes achtergelaten.

– Jordy Vogelaar op Google Reviews –

Laat ons uw riool reinigen

Het laten reinigen van uw riool is een vorm van onderhoud. Periodiek uw riolering reinigen voorkomt problemen en verlengt de levensduur van uw riool. SOP Rioolreiniging B.V. helpt u hier graag bij. Onze rioolspecialisten worden immers dagelijks ingeschakeld om rioolsystemen grondig te reinigen. Zij werken hierbij uitsluitend met de beste materialen en onderdelen. Wilt u eerst een prijsopgave ontvangen of heeft u vragen over onze diensten en werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel 075 – 615 88 66.

laat sop uw riool reinigen

SOP B.V. voert riool reinigingswerkzaamheden uit in de omgeving van o.a.:

AmstelveenAmsterdamAlkmaarAssendelftBeverwijkCastricumHaarlemHoofddorpHeemskerkIJmuidenKoog aan de ZaanKrommenieOostzaanPurmerendVelserbroekWormerWormerveerZaandam

Ik had al lange tijd stankoverlast in mijn huis. SOP heeft grondig onderzoek gedaan en kwamen erachter dat er een lek zat in mijn leiding. Ze hebben mijn verouderde leidingen vervangen en ook het doucheputje opgeschoond. Ik ben heel tevreden over hoe SOP werkt. De ontstoppingsmonteurs werken netjes, zijn beleefd en denken met je mee. Ook het contact met kantoor verloopt altijd heel snel. Ga zo door!

– Monique op Renovatie-nu.nl –